Attefallshus nyckelfärdigt

Väljer man att bygga ett attefallshus så kan man idag välja mellan flera olika färdiga hus. Man kan alltså välja mellan nyckelfärdiga hus eller byggsats. Skillnaden mellan dessa två alternativ är att om man väljer ett nyckelfärdigt attefallshus så lyfts själva huset på plats, så kallade modulhus, eller så byggs huset direkt på plats av entreprenörer och byggmästare.

Attefallshus Nyckelfärdigt
Attefallshus Nyckelfärdigt – ovan från bild från Enkelrum

Gillar man att ta saken i egna händer så finns det såklart guider till hur man på bästa sätt bygger sitt egna attefallshus. Men fördelarna med att köpa ett nyckelfärdigt attefallshus är också många.

Den första fördelen är så klart hur enkelt det är att bara lyfta huset till den angivna platsen och på så sätt kunna använda sig av huset ganska så omgående. Det finns idag flera olika leverantörer av nyckelfärdiga attefallshus så man behöver absolut inte ha ett hus som ser ut som grannens. Nedan följer en lista med leverantörer som levererar nyckelfärdiga attefallshus samt utan att behöva ansöka om bygglov.

Olika leverantörer av nyckelfärdiga attefallshus

  • Företaget c/o Sommarnöjen attefallshus har utvecklat en mycket populär kollektion av attefallshus som är ritade av arkitekter. Deras vision är att även små hus skall innefattas av en unik arkitektur. Husen beskrivs som tidlösa och smälter lätt in med ett annat hus eller andra omringande miljöer. Sommarnöjen attefallshus erbjuder tusentals olika former på husen och allt levereras komplett och färdigbyggt.
  • Företaget Enkelrum är företaget för den kund som söker en året-runt lösning samtidigt som man gillar design och detaljer. Vidare så arbetar Enkelrum med mycket bra och hållbart material och huset levereras via deras kranbil, helt färdigbyggt. Man kan även få både kök och badrum installerat.
  • Attefallsverket är ett företag som specialiserat sig på nyckelfärdiga attefallshus främst med eller utan loft. Samtliga 25 kvadratmeter är mycket väl genomtänkta så att allt som kunden vill ha skall få en given plats. Dessa attefallshus är anpassade för att användas året runt och för att klara av det svenska klimatet.
  • Attefallshus Modulhus är en leverantör som satsar på att kunna ge konkurrenskraftiga priser till sina kunder. Företaget hjälper inte bara till med att leverera huset utan även allt från tillstånd, skisser och finansiering.

Läs mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s